Adsense-top

Пламен Узунов: Падна ми се да бъда медицинска сестра, но не ми стана костюмът, затова станах Хитлер

Пламен Узунов: Няма да подам оставка!-1497338422.jpg

„Не, моето решение е, че не трябва да подавам оставка и няма да го направя”, каза съветникът на президента Пламен Узунов след скандалните му снимки като Хитлер, пред Нова телевизия.
 Според него този дирижиран скандал имал една единствена цел – да дискредитира него и президентската институция.
 „Незабавно, след като тези снимки бяха умишлено разпространени, запознах президента със ситуацията. Той е трезво мислещ човек и няма да се поддаде на тези провокации”, заяви Узунов.
 По думите му снимките са изкарани от контекста. „Аз и семейството ми бяхме на тържество, на което се веселяхме. Това беше през 2003 година на Нова година. Става въпрос за маскарадна вечер, в която имаше костюми. Падна ми се да бъда медицинска сестра, но не ми стана костюмът“, обясни той.
 „Използвам случая да се извиня на всички онези, които се поддадоха на тези манипулации и повярваха, че с поведението си съм станал причина този образ да бъде в медиите днес”, каза съветникът на президента.
 „Знам кой седи зад това, ще ги обявя по-късно, когато разполагам с неоспорими доказателства. Ще сезирам и съответните органи”, категоричен беше Узунов.
 Той беше категоричен, че няма нищо, от което да се срамува.

Източник: Епицентър.бг