Adsense-top

Що за държава е това? Борисов запазва на поста Боршош, който е обвинен в корупция и безстопанственост

Резултат с изображение за изображение бойко борисов

Сега сериозно.
Ще го напиша, защото след два дни в красноречие и шеги ще го забравим. Както винаги. А е важно.
КАКВО СЕ СЛУЧИ? Един министър на Буда (Лиляна Павлова) уволни свой подчинен ( Мирослав Боршош) с обвинения за корупция и безстопанственост в размер над девет милиона лева, по които прокуратурата е образувала проверки.. Същият ден вечерта Боршош написа , че от два месеца цари хаос в НДК и в подготовката за европредседателството и отказва да подписва нередовни обществени поръчки под натиск.Часове по късно, на следващият ден Бойко Борисов ги привика и двамата и върна Боршош на поста му.
ЗАЩО? Отговора е прост, Боршош знае много и ако си отвори устата на Буда ще му се стъжни. Вярно е, и че Боршош има покровители от ранга на Бъчварова и Пеевски. От друга страна Лиляна също знае много, но явно в случая ще преглътне унижението по волята на Вожда. Цената е да се запази омертата за грабежа около ремонтите на НДК , защото милионите потънали там, са потънали в джобовете на Буда и Пеевски.
Зависимостите и схемите в системата стават толкова сложни, че почват да дават на късо. Корупция, алчност, наглост и некадърност. Всичко това избива във вътрешни войни в мафията. А Борисов знае, че почнат ли да се самоизяждат от вътре, то цялата му кула от власт ще се срине за дни. Защото цялата му власт се крепи именно на това – корупция , алчност, наглост и некадърност.
ОБАЧЕ! Какво се оказва, Борисов запазва на поста му човек, който е обвинен в корупция и безстопанственост от негов министър. Както запазва като министър и Лиляна Павлова, обвинена от Боршош в натиск да подписва нередовни обществени поръчки, което си е класическа схема за корупция. ТОВА БОРБА С КОРУПЦИЯТА ЛИ Е? НЕ! ТОВА Е АГОНИЯТА НА МАФИЯТА, КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ОЩЕ МАЛКО НА ВЛАСТ, ДА КРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ И ДА ТОЧИ ДЪРЖАВАТА ДО ПОСЛЕДНО.
В понеделник БОЕЦ ще внесем във ВКП сигнал на основание думите на Боршош и Павлова. Нека проверяват. Или Лиляна Лъже, или Боршош лъже, или и двамата лъжат. Според нас и двамата казват истината. Прокуратурата , ако не може да установи истината , поне да установи лъжата. Не може и двамата да са невинни. Може пък във вторник Буда да привика и Цацаров заедно с Лиляна и Боршош да „решават“ случая… Той нали за това си го избра! Да му бърше задника , както и на Пеевски. Все тежки и отговорни задачи. Да видим!

Източник: Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“