Adsense-top

КОРУПЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ ОТ КОРУМПИРАНИТЕ!!! ДОКАТО БОЙКО БОРИСОВ Е ПРЕМИЕР РЕФОРМА НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА!

БОЙКО БОРИСОВ

Понеже темата с корупцията се върна отново на хоризонта, да ви кажа и моето мнение. Най-интересното от това дежа-вю е, че не друг, а ГЕРБ прояви нетърпимост и решимост за справяне с корупцията. Този антикорупционен кон беше язден от Христо Иванов, Меглена Кунева и прочее борци срещу какво ли не. Нов борец срещу корупцията и ново знаме на БСП стана и президента Радев, обвинен на мига в корупция. Стана политическа манджа с грозде, заобиколена от празни откъм съдържание и смисъл гладни скотове!
Нов орган срещу корупцията – идея подхваната от ГЕРБ и новият президент!? Странна комбинация, легитимираща се чрез политическо плагиатство. Видимо никой не иска реално да реши проблема. Най-хитра в случая се явява само Илияна Йотова, която е на противоположна позиция. Къде е истината?
Няма истина, най-малко универсална. Моето лично убеждение, извън всякаква емоция е, че докато Борисов е премиер реформа не може да съществува нито в съдебната система, нито в митниците, нито в схемата на наркотици и контрабанда, нито в цялата държава. Има причина за това. Реформа няма да има и ако Борисов бъде заменен с друга креатура или политическо управление на БСП!
Корупцията не може да се бори от корумпираните!!! Това знам аз и зная усилията, които се полагат, за да задържат статуквото. Ако искате личното ми мнение, смятам, че проблемът с корупцията и злоупотребите с евро средства, както и всичко откраднато до тук може да се реши с много прости инструменти. Сигурен съм, че всичко престъпно дотук може да се поправи само за броени месеци, при това без никакво ново законодателство или допълнителни паразитни държавни органи…

Източник: Афера.бг