Adsense-top

Ванга: Космонавтите ни скриха що видеха горе


За разлика от българските летци, руснаците си признават за срещите си с пришълци и ангелски създания
Този юни се навършват 29 години, откакто последният българин излетя в Космоса. През 1988 г. вторият ни космонавт Александър Александров се отправя с космическия кораб Съюз ТМ-5 на десетдневна мисия на станция „Мир“ (7-17 юни). Някъде тогава завесата на секретността започва да се пропуква и все повече летци разказват под сурдинка истории за извънземни обитатели, които ги навестявали в орбита. В това отношение обаче българите са бетон – както първият ни космонавт Георги Иванов, така и колегата му Александров след кацането си не обелват и дума за паранормалните преживявания в орбита. Крият или просто не са имали контакт, остава загадка.
При излитането на втория ни космонавт милиони българи вече гледат репортажи за Космоса на собствени цветни телевизори. На 10 юни е осъществен дори телемост по орбитален видеофон с вожда на републиката Тодор Живков. Уфолози разказват, че в ония години любители радиоелектрончици тайно са се опитвали да прихванат секретни разговори на космонавтите, използвайки големи, собственоръчно направени антени. Десетки българи пък са имали мощни домашни телескопи. С тяхна помощ са наблюдавали скачването на руската ракета с гордостта на соцблока – орбиталната станция „Мир“. Това се е случило на 9 юни два дни след изстрелването.
Духовно зрение
Всички мисии в Космоса са следени зорко и от пророчицата в Рупите Вангелия Гущерова. На нея телескопи и електронна апаратура не са й били нужни, тъй като феноменалната жена е разполагала с най-голямото оръжие в нашата Вселена – духовно зрение. Близки до пророчицата споделят, че тя е знаела много, но е говорела доста оскъдно за извънземните същества, локализирани на околоземна орбита. Още от старта на космическите мисии на човека през 1961 г Ванга е била със залепено ухо до радиото или телевизора. През лятото на 1988 г. всевиждащата жена таяла надежда, че най-после вторият ни космонавт ще каже онова, което тя от години вижда благодарение на свръхестествените си способности. А именно, че горе гъмжи от летящи чинии, инопланетяни, които хич не се крият. Иначе много рядко слизат и контактуват с определени индивиди от човешката раса, но горе с тях можело да се контактува свободно. Според конспиративната теория всичко това се урежда от таен договор за ненамеса в живота на нашата планета от страна на по-развитие космически цивилизации. Този договор обаче не се отнасял за срещите в околоземното пространство и Луната.
По спомени д-р Здравка Методиева, снаха на Ванга, веднъж, както си слушала новинарската емисия за завръщането на поредния космонавт, пророчицата останала много разочарована от изнесената информация. Тя била убедена, че летците крият за срещите си с „извънземията“. Всевиждащата жена дори избухнала в гневна тирада, в която обвинила за първи път властите в информационно затъмнение. „И колкото грахово зърно не казват на хората от онова, що видяха горе“, троснала се пророчицата. Интересно е, че тя споделяла и за духовни същества от ангелски произход, които също са наблюдавани напълно свободно горе.

Източник: НЛО ескорт