Adsense-top

Вътрешен човек... или бруталната истина за "Възраждане"... (ВИДЕО)


Разривът между Партия "Възраждане" и един от основните и доскорошни съюзници достигна нови висоти. Атанас Калев - администратор на групата "Национален протест срещу безобразията в България", направи 50-минутно видео, в което представи "всички истини" за работата му с партията на Костадин Костадинов. Заглавието на видеото е доста остро:

"Защо се Разделихме с Политическа Партия " Възраждане" и как откраднаха авторските ни материали.
Защо считаме, Костадин Костадинов за лъжец!"

Няма да ви го преразказваме цялото, гледайте го 1:1, интересно е...
Накратко - Костадинов може да иде на съд за авторски права за рекламни материали, които продължава да ползва, след изборите. Също така предстои пресконференция, съвместно с Минчо Христов и Стела Банкова - другите хора, които стигнаха до остри отношения с "Възраждане", заради субсидията на партията. В момента почти ежедневно "с писма" следим какво става със субсидията, и дали ще се вземе, обясни Калев. Официалното обещание е, че изобщо няма да се взима, но слуховете за дарения към частни фондации се превърнаха в причината за тоталния разкол, който се получи около партията след изборите.
Калев посочи още, че граждански активисти като него са изнесли кампанията, а "партийците" не са си дали дори снимките да им направят рекламите. Също така се извини за всички хора, които е довел във "Възраждане".
Възраждането ще го има, но не го бъркайте с едноименната партия, заключи активистът. Ще спасим България, но не това е спасителят, каза той...
Цялото видео:
ГН