Adsense-top

Първата дама: Асеновград е тероризъм, някой напада на улицата нищо не подозиращи граждани... Симеонов да си ги приберe в хола...

Очертаващата се като основна надежда на българите за промяна Първа дама, направи ново изказване, с което взриви социалните мрежи. В профила си в Twiter тя обяви циганското изпълнение в Асеновград за тероризъм и призова Валери Симеонов да прибере гетото в дома си, защото в него реално няма нито една законна къща.

Ето точният текст:

"В Англия като някакви орки нападнат нищо не подозиращи граждани, това се нарича "тероризъм". Нарича се и в обратна посока - ако бели орки нападнат мюсюлмани. В България група цигани нападна нищо не подозиращи деца. И говорим за "етническо напрежение", и пращаме полиция да варди нападателите. Ами то и тия орките от Лондон, и те са имали сигурно някаква причина. Защо не ги попитаме, както попитахме циганите? Както ги питаме, за да им намерим оправдание и пак всичко да продължи по старому.
А вицепремиерът Симеонов пък се закани да изсели всички от гетото, които нямат регистрация там. Ами то тогава трябва да ги прибере всички в министерството си. Или у дома си. Защото в тия гета няма дори една законна постройка. Значи и всяка регистрация на това "празно място" (чисто юридически) е незаконна.
Разбираемо е, че Патриотите се уплашени какво става с рейтинга им, ако се вдигне цигански бунт, докато те са във властта. И им се наложи да прилагат атлантическите ценности, и да обясняват на собствените си избиратели как те са виновните, а "човекоподобните" (цитат В.Симеонов - 2014) са жертви. Но рейтингът се пази с последователност, а не с оправдания и обяснения.
И накрая да река, че като някъде има тероризъм, после нали казваме за там - Аз съм Париж, Аз съм Лондон. 
Е, днес Аз съм Асеновград..."

Публикацията на Радева има вече близо петдесет хиляди споделяния, а слухове сочат, че няколко фондации са се събрали възмутени и готвят протест с искане за оставката и като Първа дама.

ГН
(Тази новина е шега, но поне 98%
от прочелите я биха искали да е истина.
Мрежа "Twiter" не съществува.)