Adsense-top

Лили Иванова отново с нов албум с 11 песни, от които 8 са нови!

Резултат с изображение за Лили Иванова отново с нов албум изображение

Лили Иванова отново ще хвърли в екстаз почитателите си с нов албум, в който са вкючени 11 песни, от които 8 нови.
Корицата е портрет от художника Васил Горанов
 Три своеобразни дебюта под формата на рафинирано музикално творчество си дават среща в албума – Веселин Веселинов-Еко, Живко Петров и Стефан Вълдобрев са новите имена към богатството на Лили Иванова в лицето на авторите на песните в нейния репертоар
 Проектът включва 11 песни, от които 8 са новосъздадени и 3 са с нов аранжимент.
 2 от композициите – “Този миг” и “Дали” са на Веселин Веселинов-Еко, който за първи път пише музика за Лили Иванова. Музиката на една от песните пък създава друг изключителен музикант и композитор – Живко Петров. След съвместната си работа по аранжиментите на целия реперотар от концерта в зала “Арена Армеец” през 2012 година, песента “Обичай ме!” е втората творческа среща между Лили Иванова и Живко Петров.
Автор на текстовете и на трите песни е поетът, певец и актьор Стефан Вълдобрев.
 Останалите нови песни в албума са създадени от вече доказани творчески колаборации – две от  композициите (“Вкусът на греха” и “Дантелената примка на нощта”) са по музика на Ангел Дюлгеров и текстове на Росен Кукошаров.
 Запазените тандеми *музика и текст* на Огнян Енев и Мартин Карбовски в “Едната любов”, Красимир Гюлмезов и Явор Кирин в “Стъклени стени”, на братята Милен и Росен Кукошарови в “Каданс”, дават силна заявка за песни, които публиката ще припознае като свои.
 Освен напълно новите 8 песни, в диска са включени “Ти дойде” с автор на музиката Красимир Гюлмезов  и текст на Явор Кирин и “Защо не сме едни и същи” по музика на Найден Андреев и текст на Асен Ошанов - и двете в нови аранжименти на Ангел Дюлгеров.
 Последна в албума е песента “Другото лято” по музика на Александър Бръзицов и текст на Явор Кирин, в аранжимент на Живко Петров и изпълнение на живо от концерта на Лили Иванова на 22.11.2012 година в зала “Арена Армеец”.
 Песните “Защо не сме едни и същи” и “Другото лято” са в памет на композиторите Александър Бръзицов и Найден Андреев.
 Записите на гласа на Лили Иванова са направени в Ray Studio от Ангел Попов, смесването на цялата продукция е на Димитър Ганчев и Янко Генов, а мастерингът е направен в Larrabee Studios в Америка от Michelle Mancini.  Продуцент на диска е Лили Иванова.
 За първи път в дискографията на Лили Иванова излиза албум без никакъв графичен знак по него. Лицето на обложката няма изписано нито име на проекта, нито име на изпълнителя, а е художествен портрет на артиста oт художника Васил Горанов. Снимките в книжката към албума  са на Васил Къркеланов, а цялостното графично оформление и дизайн на проекта е на Диляна Такова.
 Албумът ще се продава ексклузивно в магазинната мрежа на “Лидл България”, по време на концертите на Лили Иванова, както и в платформите за музика itunes.com и spotify.  

Източник: Епицентър