Adsense-top

Гейовете: 1% от населението, 86% от присъдите за посегателство над деца...

Една от най-забранените истини около хомосексуализма, е връзката му с педофилията. Официално гей-общността бяга като "дявол от тамян" от тази тема, и в резултат на политическата коректност, тя е скрита. Но бруталната истина е, че хомосексуализмът и педофилията са много пряко свързани. И когато превърнем едното в "добро" и в "норма", отваряме широко вратата за разрастване на другото.
Най-убийствена се оказва най-достоверната статистика. Т.е. тази с проверени факти, я не с мнения и анализи. 
Според изследване проведено сред 229 лица осъдени за блудство с малолетни и публикувано в Archives of Sexual Behavior, „86 процента от тези, които са извършили престъпления срещу момчета, се описват като хомосексуални или бисексуални.“
Говорим за хора, които вече са осъдени, и са влезли в затвора - т.е. не предполагаеми, а ДОКАЗАНИ педофили. Говорим също така за тяхно собствено "самоопределяне" какви са, а не за мнение на директора на затвора или на някой пристрастен доктор.
Тези 86% са най-високата цифра. Но и другите цифри, от други изследвания са стряскащи.
В доклада The Gay Report, хомосексуалните изследователи Карла Джей и Алън Йънг представят информация, според която 73 процента от запитаните хомосексуалисти са правили секс с момчета които са били на възраст между 16 и 19 години или по-млади. Това е на самата граница на педофилията, която е 16 години. В САЩ по принцип, границата е дори 18 години, т.е. секс с лице под 18 се брои за изнасилване.
Трето изследване е направо изстрел "от упор" в каузата на "прайдовете". Академичният журнал The Journal of Sex & Marital Therapy публикува изследване на същата тема, което обръща вниманието върху пропорционалното съотношение между хетеросексуална и хомосексуална педофилия. Според изследването, процентът на хомосексуални педофили е 45,8. Т.е. половината педофили изобщо, са гейове, при положение, че гейовете са под 1% от населението. Излиза, че сред гейовете извращението "педофилия" е разпространето 50 пъти повече.
Изследванията показват и друго супер смущаващо обстоятелство - "наследяването" на педофилизма. Оказва се, че сред новите педофили, преобладаващата част са били жертва на същото, когато са били деца. Т.е. хомо-педофилската напаст реално "посява" бъдещата поквара чрез настоящата. В Archives of Sexual Behavior пише: „Едно от най-важните разкрития на това изследване е че 46 процента от хомосексуалните мъже и 22 процента от хомосексуалните жени са били жертва на сексуално блудство от лице от същия пол. Само 7 процента от хетеросексуалните мъже и 1 процент от хомосексуалните мъже са били жертва на сексуално блудство извършено от лице от същия пол.“
Всички тези данни съвсем ясно доказват, че политическата коректност и хомосексуалната пропаганда, провеждани по медиите, като "защита на човешките права", в същността си са едно престъпление с огромна цена, която ще нараства в бъдеще.

ГН

Повече цифри и данни можете да видите тук...