Adsense-top

Големият русофил Сидеров се подигра с Русия и Путин! Тренира за новата си роля на евроатлантик!


Резултат с изображение за изображение волен сидеров

Волен Сидеров, известен в някои интернет среди като Метаморфозата, който беше първо русофоб, после русофил, а сега стана голям евроатлантик, не пропусна да се изкаже по една гореща тема. Той направи много странен коментар за думите на Владимир Путин, че кирилицата е отишла в Русия от македонските земи.
В Русия има напредък - по-рано учеха, че Ленин е измислил азбуката, сега вече идва от македонските земи. Македонските, тракийските и добруджанските земи са били част от България“, каза още Сидеров.
Той определи, че изказването на Путин е 100% некоректно и не е правилно посочване на фактите от историята. Призовава за реакция във всички посоки, не само към Русия!
„Трябва да се реагира в посока Турция, откъдето имаше претенции и некоректни исторически очертания. Трябва да се реагира по отношение на посока Европарламента. Имаше евродепутати преди години, които защитаваха, че в България има македонско малцинство. Трябва да се реагира по отношение на справочника на ЦРУ и държавния департамент, където продължават да пишат, че в България има македонски малцинства“, коментира Сидеров.
Учудвам се, че не е забравил да плюе по европейците и американците, нищо че съвсем с гордост изслуша химна на Европа. Определено обаче се вижда трансформация в приказките му. Преди беше един радикален, сега много е смекчил тона. Да видим кога ще забрави за последните си позиции и ще премине в изцяло новото си амплоа!

Източник: spodeli.eu