Adsense-top

Вторият в МО, и дясна ръка на Каракачанов, бил "ловец на извънземни"...


Този текст от няколко часа се върти из форуми и из Фейсбук, ако е верен, съвсем скоро "нацистите" на Валери Симеонов ще бъдат жалък градски виц, сравнени с този абсурд...

Пускаме текста без редакции, ако посоченото в него лице поиска право на отговор, ще му бъде дадено:
"...Илия Налбантов - вторият човек в МО, е виден "ловец на извънземни". Това не е никакъв майтап, наистина е такъв. В момента миналото му е засекретено, а публично разпространяваната версия е, че той бил агент на ДС, и досието му е изгорено в началото на прехода. Но реално, той се е занимавал именно с екзотични и окултни изследвания, и това личи от други негови изяви след комунизма.

Както е известно, Налбантов бе назначен на поста "Началник на политическия кабинет", което фактически означава втория по важност пост в министерството - над този на зам-министрите. Обикновено който е на този пост, е силният човек, като обикновено там е или някой пенсиониран военен, или много близък до самия титуляр. Цялата оперативна работа и документация минава през него, а министърът се занимава с по-политическите въпроси.

Та този път, оперативната работа в министерството ще се движи от човек, който изглежда странно, държи се странно (може да го видите някой път като се разхожда по улицата), и най-важното - говори странни неща по медиите.

Преди време Илия Налбантов бе поканен да коментира в предаване въпроси, свързани с конспирации, тайни оръжия и НЛО. И той съвсем сериозно представи "тайно руско оръжие", което блокирало от разстояние двигателите на танковете. Така машините на цял наш полк не могли да запалят по време на учение. "Так и надо" (Така и трябва) - бил коментирал руският полковник тогава на учението. Налбантов бил личен свидетел като млад офицер.

Също Налбантов е виден участник в копаенето в най-дълбоката дупка във военната ни история -  "Царичина". Всъщност колко километра са изкопани и до момента никой не знае, всичко е засекретено. Вероятната причина за засекретяването е, за да не научи народът никога колко пари на данокъплатеца са отишли за изследване на извънземното свърталище.

Реално обаче, ако разчитаме на извънземни технологии, можем да направим армията отново боеспособна, дори ако не стигат войници и няма пари за самолети. Може това да е тайната концепция на министър Каракачанов..."

Източник: Фейсбук