Adsense-top

Да преговорим тъжните събития по света, извършени от размножаващата се паплач


22 Май, 2017 – самоубийствен бомбен атентат, извършен от британец от либийски произход, чийто родители са „избягали“ от режима на Кадафи. Логично, защото режимът на Кадафи гонеше салафити/уахабити и ислямизираните идиоти от Джамаа ал-Ислямия (Libyan Islamic Fighting Group) , клон на Ал-Каида, който от 1995 г се опитваше да свали Кадафи и да наложи демокрация/ по — точно шериат/. Да ви звучи познато? Вероятно ислямизираните му родители са били приети с отворени обятия от либералните прогресивни европейци, и сага виждате резултатите. Ядем лайна. Не, не е с черпак. Ядем лайна с лопата.
Да се върнем по-назад в Европа:
19 Декември, 2016 – Атаката в Берлин бе извършена от тунизиец, търсещ политическо убежище. Свързан е със салафитски проповедник в Германия.
26 Юли, 2016 – Алжирец заколва католически свещеник, крещейки в северна Франция, че ще атакуват, докато не спрат бомбите в Сирия (над техните братя). Всички терористи са със салафитски убеждения.
24 Юли, 2016 – в бар в Ансбах, Германия, сирийски „бежанец“ Мохамед Далил, борец срещу режима на Асад, се взривява, над 15 са ранени. Минава през България, а нашите медии го представят като клет бежанец, беглец и борец срещу режима. Салафист.
22 Март, 2016, Брюксел. Отново поредица от атентати, извършени от мароканска група, с белгийски паспорти. Повечето от тях са се били в Сирия (познайте срещу кого?). Отново салафити и уахабити.
Ноември, 2015. Поредица от атентати в Париж, извършени отново от салафити, хора, които са се сражавали в Сирия.
Да се върнем още по-назад, 11 септември 2001 г. Петнадесет от 19 от терористите са саудитци. 
И какво обединява всичко? ИДЕОЛОГИЯТА. А коя е тя? САЛАФИЗЪМ / УАХАБИЗЪМ. Коя е родината на тази идеология? САУДИТСКА АРАБИЯ. Кой ги финансира?
Хилари Клинтън бе една от първите, които призна за уахабитските уроди, източниците на целия тероризъм,
само за да се превърне в черна каса, чийто основен спонсор е …. Саудитска Арабия.
Същото се отнася и за Тръмп. Преди да стане президент говореше едно за С.Арабия, а сега ходи и лапа косматата пишка на саудитския главен чаршаф.
Е, докато имаме жалки, гнусни, продажни, лицемерни кофи с лайна за президенти, канцлери и премиери, този терор ще продължава. Защото парите са по-важни от някакви излишни генетични носители, а и вече има достатъчно потребители.

Източник: Дахер Ламот, Фейсбук