Григор Лилов: Ще узнаем ли кога българите сме станали 4 млн., от които над 50% – цurани

"Заветът"  от Добри Божилов
Някога на тази дата се тревожех: КОЛКО ЩЕ СМЕ НА ДНЕШНИЯ ДЕН? И УТРЕШНИЯ!

Ще узнаем ли кога българите сме станали 4 млн., от които над 50% – цигани

Миналата седмица по всички телевизии, както и по националните радиостанции отново се бистреше демографската катастрофа на нацията и се биеше камбаната.
Вбесих се! Сега втасала Мара. И никой не дава истинските данни. Какво беше – в къщата на обесения не се говори за въже!

За разлика от всички днешни „тревожни гласове“ тази тема аз я дъвча от 2001 г., когато тази катастрофа вече се превърна във факт. Ама тогава, а и после никой не я забелязваше или просто години наред считаха, че явлението е временно: мигрантите ще се завърнат, българката ще народи деца.

Не бяха само предавания и публикации. Устата ми пресъхна да се обяснявам с всякакви политици, най-различни разноцветни министри и разни най-големи корпоративни босове какво се е случило у нас, какво се случва и какво тепърва предстои да се случи с населението, територията му и съдбата на страната и бизнеса.

Получих и цинични реплики: „обезлюди ли се съвсем, ние, правителството ще вкараме виетнамци. Хем ще работят като машинки, хем няма да ни гласуват.“
Или „и какво ме засяга това. Парите са ми навън. Ако дойде такова време, махам се със семейството навън.“

Според официалните данни на националната статистика населението е било 7 101 184 души на 31 декември 2016 г. И всяка година намалява с повече от населението на един Ловеч или с равен брой на един Разград. Естествения прираст е спад от -6,0 промила.

Това са официални данни за вас и за света.

АЛА НЯМА КАК СЕГА ДА СМЕ 7 101 184
ЩОМ ПРЕЗ 2011 Г. СМЕ БИЛИ 5 758 30
(поверителни данни само за когото трябва от националното преброяване)
Навремето покрай поредните избори пуснах два поста – единия на 8 май със поверителните данни на НСИ за населението и анализа им, другият – на тази дата, 15 май за методиките на броене.

В тях обясних начини за броене, методики, показах анкетни карти на чужди езици за туристите, които също са броени, посочих как е броено населението – не само дори чуждите туристи у нас, но и закупилите ваканционни жилища по морето англичани, руснаци и т.н., дето кракът им от сделката насам не е стъпил у нас и т.н., и т.н.

Считам, че е повече от актуално да ги пусна отново. Барем и управляващи, и народ се стреснат.

Защото по всички истински експертни оценки към 2035-2040 ще бъдем около 4,7 млн., от които над 50% цигани: ромите от гетата и няколкостотин хиляди българи от гетата-малки селища и градчета)

първа част – данни за население, за броя на изборни фантоми, за броя на фантоми-инвалиди, за броя на фантоми-ученици (за всички тези фантоми се осчетоводяват и разходват – т.е крадат пари от бюджета)

втората част – с анализа и илюстрации – вкл. анкетните карти на чужди езици за туристите.

Григор Лилов, Фейсбук