Adsense-top

Бойко Борисов играл направо на финала, противниците му - грохнали с 3 мача преди това
Топ спортната новина на уикенда - че Бойко Борисов спечелил тенис турнир, се оказа абсолютен кьорфишек и по същество - майтапчийска новина. Да, наистина Бойко и младата му партньорка са спечелили турнир, и са се снимали с купите. Но реално те не са участвали в този турнир. Те са играли единствено последен "супер-финал" с победителя от самия турнир.
Доколкото в състезанието са участвали 8 отбора, то победителят реално е минал 3 мача, преди да стигне до срещата с премиера-слънце. Четвърт-финал, полу-финал и финал. И накрая - супер-финала срещу Бойко Борисов.
Да си 3 мача напред и грохнал, сигурно няма да е голям зор да те победят. Съвсем отделно, въпросният победител е всъщност подчиненият на Бойко Борисов - Красимир Велчев. Дори да е имал спортен дух и сили да победи, едва ли би било препоръчително да го прави. Срещу краля никой не печели, поне ако има малко мозък в главата си.
С новия си спортен успех, Бойко Борисов записва 5-та поредна победа в турнира, който очевидно е организиран единствено за него. Очакваме да не ни разочарова и догодина... :)

Добри Божилов
29.05.2017


П.П. Генерално, това как се състезават великите народни водачи, можете да видите на следното видео: